What is legal/ scientific method of determination of OPRP & CCP?

تم إضافة السؤال من قبل Sachin Gaikwad , Food Hygienist , Joint Operations Wafra with Al Karam
تاريخ النشر: 2014/06/21
Muhammad Umar Siddiqui
من قبل Muhammad Umar Siddiqui , Factory Quality Manager , Unilever Pakistan Limited

There is a set of5 questions called as decision tree through which we identify the CCP and OPRP's