من ستختار للعمل معك : موظف ملتزم لكنه بطئ فى العمل ؛ موظف دائم التأخير فى الحضور لكنه سريع فى العمل ؟

تم إضافة السؤال من قبل حسام السداتى , مدير تسويق , أكاديمية السادات للعلوم الإدارية
تاريخ النشر: 2014/06/22
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

ساختار من يحترم قوانين العمل ولائحه الشركه

NOURA r
من قبل NOURA r , محررة , الشركة الجزائرية للتامين و اعادة التامين

احترام الوقت و الوصول الى العمل في وقته المحدد من اهم صفات الموظف الناجح فاذا انا لم احترم الوقت المحدد معناه انا لا احترم ايا من القوانين الاخرى اي لا احترم كوني موظفا و بالتالي سيسبب ذلك تراجعا في امكانياتي و قدرتي على العمل حتى  وان كنت سريعا في انجازه و الموظف الملتزم بما انه ملتزم بمواقيت العمل  فهو سيحاول ايضا الالتزام بانهاء العمل في وقته المحدد

Mohamed El Sayed
من قبل Mohamed El Sayed , Project Manager , Saudi Post

سؤال محير

ولكن الالتزام مهم

Abdulaziz Alshammary
من قبل Abdulaziz Alshammary , تحرير الخطابات , government sector

لاشك أن هذا خلل واضح بالعمل وهنا يجب وضع إنجاز العمل أعلى قائمة الأولويات بحيث يقدم على الأولويات الأخرى التي تليه بالأهمية ،وبالتالي أعقد إجتماع طارئ بالموظفين وأعلن عن الأشكالية وهي كثرة العمل وتراكمه وأن مايهمني في هذه الفترة هو إنجاز العمل وعودته لمساره الطبيعي وبالتالي تكون الفرصة متاحة لجميع الموظفين دون استثناء ويكون روح المجموعة موجود بفريق العمل من حيث مبدأ الشفافية بالعمل ومن حيث الحوار كمنظومة العمل ،وعند عودة العمل لمساره الطبيعي يتم أيضاً التعامل بما يتوافق مع سير العمل .

سيد عيد عبد الوهاب محمد
من قبل سيد عيد عبد الوهاب محمد , مدير مالي , فلمنج للمقاولات والانشاءات العامة

الموظف الملتزم البطئ أفضل بكثير من الموظف السريع الغير ملتزم

البطئ يمكن التغلب علية بملرور الوقت من خلال التدريب والتطوير

Emad Mohamed elsayed abdelhamed basha
من قبل Emad Mohamed elsayed abdelhamed basha , محاسب , Flash international

لما سالت صحبي نفس السؤال قالي انا عن نفسي الموظف الثاني بروح متاخر بس بعمل شغلي بسرعه

سالته بس لو هتختار بين الاثنين تختار مين ؟

قالي : التاني برضه اكيد مهو زيي يعني لازم اشجع نفسي واختار اللي زيي وقعد يببر دي بانه ليه نروح الشغل بدري

طالما نقدر ننجز شغلنا بسرعه والمفروض كمان نروح لما ننهي شغلنا مش في ساعه معينه لان دا مضيعه للوقت

وقالي انه في الوقت دا ديما يقعد يلعب اي لعبه

طبعا دا كلام      اسكلوب بانيه

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

لا هذا ولا ذاك

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

مع اجابة الاستاذ عبد العزيز الحمدان

Salah Ba Zuhair
من قبل Salah Ba Zuhair , مدير المشتريات , مؤسسة عبدالله بازهير للتجارة

انا اختار من هو كفو للعمل

و ينجز اعمالة بشكل احترفي و سريع

mina Beshir
من قبل mina Beshir , senior supervisor reservation , Jaz little venice golf resort

موظف ملتزم بالطبع لان السرعه والعجله دائما تولد الاخطاء.

WLAEED SLAH
من قبل WLAEED SLAH , مندوب تسويق ومبيعات , ميجا سوفت

موظف دائم التأخير فى الحضور لكنه سريع فى العمل