Tax base v/s Carrying amount ??

تم إضافة السؤال من قبل Mohammed Ali Nagoury , Finance Manager , Super Sip Limited
Muhammad Fiaz
من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies

Temporary differences that will create defered tax asset or defered tax liability.