How do you target your resume for a job posting?

تم إضافة السؤال من قبل Rana Alnajjar , Web developer , Lebcards
تاريخ النشر: 2014/06/25
SAHL HIJAZI
من قبل SAHL HIJAZI , Purchasing Manager , BINZAFRAH GROUP

 .  Using my strong relationship connections within Business market..

    Posting my Professional CV with several pioneer JOB seekers .

.   Squeeze time for JOB search to enrich my skills, mitigate, covering my weakness area with new knowledge

Mohammad Sarfraz
من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy

Customizing my resume at"Target Job Title" or "Skill" to match the job according to my experience & job description provided by the employer.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. To reach the employer.

2. To review by the employer.

3. To call for interview by the employer.

4. To job offer by the employer.

Gabriela Bota
من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School

Matching skills with their requirenments.