What is one single word do you believe it sums up employee satisfaction?

تم إضافة السؤال من قبل Gabriela Bota , Montessori Teacher , Gateway International Montessori School
تاريخ النشر: 2014/06/26
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

Reward

Mohammad Tohamy Hussein Hussein
من قبل Mohammad Tohamy Hussein Hussein , Chief Executive Officer & ERP Architect , Egyptian Software Group

Loyalty

Mohammad Sarfraz
من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy

Employee Welfare & Reward .

Syed Arshad Ali Ahmed Syed
من قبل Syed Arshad Ali Ahmed Syed , Infrastructure & Operations Head │ IT Executive │IT Project Management , Saudi Cement

Salary Increments per se Bonus / Awards.

Regards,

SAAA.

Salauddin Mohammad
من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc

I echo with Khatim'a answer, it's Recognition..

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

Comfortable working environment.