Food poisoning only occurs because of bad practice in: a) Restaurants b) Retail shops c) Home or domestic kitchens d) Any of the above

تم إضافة السؤال من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service
تاريخ النشر: 2014/06/26
zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

ANYWHERE,,,,, IT IS BECAUSE OF AMBIBASIS,,, EMBIBIA IS A MICRO ORGANISM RESPONSIBLE FOR FOOD POISONING,,,,

Mohammad Aslam
من قبل Mohammad Aslam , Projects Manager , National Aluminium & Steel Factory

d

Daniel Pinto
من قبل Daniel Pinto , F&B Officer , Alpha Flight services (Sharjah airport)

Food poisoning can happen anywhere .