Specify main five conflicts comes during finalizing the contract? What major five points must be considered during negotiating the contract?

تم إضافة السؤال من قبل MAJID HAQUE , Senior Financial Administrator , Siemens Ltd.
تاريخ النشر: 2014/06/26
Amina Kashif
من قبل Amina Kashif , Logistics and Customer Services Manager , Global Shipping Solutions

1. Price flexibilty and duration of validity

2. Credit period

3. Damages in transit and or due to later quality concerns

4. Contract termination or amendment conditions.

5. Opportunity cost