Which of the following is not a risk specific to IT environments?

a. Reliance on the functioning capabilities of hardware and software. b. Increased human involvement. c. Loss of data due to insufficient backup. d. Reduced segregation of duties.

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Fiaz , GROUP MANAGER ACCOUNTS, FINANCE AND TAX , SMPL Group of Companies
تاريخ النشر: 2014/06/28
Waqayan Al Waqayan
من قبل Waqayan Al Waqayan , Secretary of Sharia Supervisory Board (SSB) , Ahli United Bank (AUB)

b. Increased human involvement.