What type of problem often will come in windows network and how to troubleshoot that?

تم إضافة السؤال من قبل Tajudeen Kalifullah , IT Support Executive , International Information Technology Company
تاريخ النشر: 2014/07/02
Avtar Singh
من قبل Avtar Singh , System Engineer , DP World

 it depends IT Setup.

Noman Abdul Hadi Memon
من قبل Noman Abdul Hadi Memon , IT Specialist , Wael Fouad Jamjoom Co. For Umrah

Depends ...

Tajudeen Kalifullah
من قبل Tajudeen Kalifullah , IT Support Executive , International Information Technology Company

Please Specific some troubleshooted problems

Mazher Ahmed
من قبل Mazher Ahmed , IT Head , Group Five Pipe Saudi

Not specific, it depends.