What is the difference between 3D Studio MAX and Google Sketchup?

تم إضافة السؤال من قبل IFTEQAR UDDIN MOHAMMED , AUTOCAD OPERATOR , ARABIAN CO. FOR SPARE PARTS & MAINTAINENCE
تاريخ النشر: 2013/06/19
mustapha barkhane
من قبل mustapha barkhane , Designers d'intérieur et décorateurs/décoratrices d'intérieur , scoopcom

BEAT A DIFFERENCE BETWEEN LIKE AND LOVE

WE LIKE G-SKETCHUP  BUT WE LOVE3DS MAX

Mahmoud harbaoui
من قبل Mahmoud harbaoui

the deffrence is the kind of word3D max is more professionel and perfect than the sektchup