Where is the future of Procurement Function? Is it under Project Procurement or will it be (Procurement of Projects)?

تم إضافة السؤال من قبل Hashim Osman Mohamed Eltoum , Manager/ Procurement & Logistics Management , freelance
تاريخ النشر: 2014/07/04
Manoj K. Chandran
من قبل Manoj K. Chandran , Sr. Materials Engineer (Procurement) , Consolidated Contractors Company

i think procurement of projects are done by business development manageres.