What's a good and easy path to get job in Electrical Department ?

I got a a Electrical degree.

تم إضافة السؤال من قبل shahid Ali shahid , Electrical Supervisor , SAUDI BIN LADIN CONSTRUCTION GROUP IN KSA
تاريخ النشر: 2014/07/04
Ali Waqas Bhatti
من قبل Ali Waqas Bhatti , Electrical Engineer , Lakson Group of Companies

Experience & Luck ..............

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Make a good profile on bayt.com. Go for a paid subscription to improve your chances. And choose one subject/major/field in which you are exceptionally good. Focus more on those points in your resume. Before choosing your field of interest, make sure that nobody can beat you in knowledge in that field. And last but not the least, patience is a virtue