In today's era,does the salary of a potential employee depend on SKILL? ATTITUDE? NATIONALITY? PHYSICAL APPEARANCE? GENDER? or ALL OF THE ABOVE?

تم إضافة السؤال من قبل DIONESIO ANG , HR ASSISTANT , Innovations Group - (National Bank of Fujairah)
تاريخ النشر: 2014/07/05
Mohammad Sarfraz
من قبل Mohammad Sarfraz , Recruitment Consultant - LNG, Refinery, Petrochemical, Drilling, Offshore, Marine, EPC, PMC , Brunel Energy

To get any good offer, its totally depend on candidate experience and skills.

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

I would like to add experience, education, knowledge and training.