What are the most important drug interactions?

تم إضافة السؤال من قبل mohammad othman , pharmacist coordinator , Al-Salam Hospital
تاريخ النشر: 2014/07/05
Julius Rading
من قبل Julius Rading , Marketing Manager , Victoria Chemist

Most pharmacy have drug interactions chart or software cause a number of drugs are introduced each and every year. Digoxin and Quinidine , Theophylline and Ciprofloxacin , Pimozide and Kentoconazole.

JAWED KAMAL
من قبل JAWED KAMAL , general practitioner , al hira medical center

hypersensitivity reactions