How to differentiate skills and knowledge?

تم إضافة السؤال من قبل RALPH RENE DE CASTRO , Coordinator , Mawarid Food Company
تاريخ النشر: 2014/07/05
Al-Haj. Md. Shakhowat Hossain
من قبل Al-Haj. Md. Shakhowat Hossain , Managing Director , MultiTech Computer & Business Centre

skill is means that working knowledge from previous working positions and accademic knowledge but knowledge is means that working knowledge, accademic knowledge with IQ.