What is the best way to reply when you don't know community language?

تم إضافة السؤال من قبل Talha Siddiqui , Field Officer "World Wide Fund For Nature" , WWF Corporate Relation Department
تاريخ النشر: 2014/07/05
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

as start u have to try find some info about them  then with ur smile and try to under stand there body language with respect