What is the best secured way of keeping the wifi password without being hacked by someone ?

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Ayub Lantra , Co - Founder , Offwork IT Solutions
تاريخ النشر: 2014/07/07
Anas Jalal Yahya
من قبل Anas Jalal Yahya , Freelance Consultant, Project Manager and Trainer , Freelance

Hi,

You have to use WPA2 PSK authentication with complex password, if you dont want to use shared key then you can use other authentication methords like U/P or smart card.

Regards,

Roderick Cabase
من قبل Roderick Cabase , IT Technician , Saudi Aramco (Contract Isam Kabbani & Partners Co.)

Used WPA wireless encryption and must be letters or word not numbers.