What should lead an electrical engineer to innovate new things?

تم إضافة السؤال من قبل S. MAZOOTH , ELECTRICAL ENGINEER , KANNAN ELECTRICALS
تاريخ النشر: 2014/07/08
Paul Adrian Palma
من قبل Paul Adrian Palma , Electrical Supervisor and Planner , Philex Mining Corporation

You should get it from both work experince and studying all about your profession, you should also go with the flow of technology.