Cash and Credit Sale are two type of sale. (TRUE or FALSE)?

تم إضافة السؤال من قبل Khaled Mohee Eldeen Abbas Mahmoud , Chartered Accountant # 10465 , Self-employed
تاريخ النشر: 2014/07/08
Divyesh Patel
من قبل Divyesh Patel , Assistant Professional Officer- Treasury , City Of Cape Town

True.

Advance payment sales is also another type of sale.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

yes two type of sales

ADNAN ANWER ACCA   UAE CA
من قبل ADNAN ANWER ACCA UAE CA , Assistant Finance Manger - Group Financial Reporting & Consolidation ( R to R ) , Pure Health Medical Supplies

True

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Obviously true...

both kinds have different terms and conditions to execute this transaction...