101 What IP command would you use to test the entire IP stack? A.) Stack-test B.) Arp C.) Telnet D.) Ping E.) Trace

تم إضافة السؤال من قبل Muhammad Kamran , Network Engineer , New York University
تاريخ النشر: 2014/07/08
Anas Jalal Yahya
من قبل Anas Jalal Yahya , Freelance Consultant, Project Manager and Trainer , Freelance

To test your NIC use ping172.0.0.1, to test other host use ping or pathping commands.

Regards,

ayman zayed
من قبل ayman zayed , IT Infrastructure Team Lead , Alalmeya Modern Industries

Ping127.0.0.1 -t

Muhammad Adnan Shoukat
من قبل Muhammad Adnan Shoukat , IT Support Engineer , Shaheen Air Line International (PVT.) Ltd

ping