How can we link open purchase orders to GRIR account and advances to vendors in ERP based clients?

تم إضافة السؤال من قبل Nabeel Ehsan , Senior Manager Internal Audit , AWRostamani Group
تاريخ النشر: 2014/07/09
fahed Bin yasser
من قبل fahed Bin yasser , Senior Accountant , Parsons International Limited

We can link the open purchase orders to the GRIR account through service entry as follows

First entry  :

Dr. Exp / Capex a/c

Cr. GRIR a/c

2nd entry:

Dr. GRIR a/c

Cr. Vendor a/c

3rd entry:

Dr. Vendor a/c

Cr. Bank a/c