ما هو نوع السلك المستخدم عند لحام مواسير كربوستيل بها ضغوط عليه؟

تم إضافة السؤال من قبل محمود الجندى , maintenance supervisor , Synergy Egypt
تاريخ النشر: 2014/07/10
محمود الجندى
من قبل محمود الجندى , maintenance supervisor , Synergy Egypt

لو كان اللحام بالكهرباء يستخدم سللك6010 فرست (غرز ) ثم7018 فى الباص الثانى والثالث لواحتاجت

لو كان اللحام ارجون وكهرباء يبداء بالارجون بسللك كربوستيل s70 فرست (غرز)ثم التللى بالكهرباء ويستخدم سللك7018

لو كان اللحام ارجون فقط يبداء وينتهى بالارجون بسللك s70 مع مراعات جوده الغرز