What is the type of routing protocol that takes place when no routing protocol is present?

تم إضافة السؤال من قبل dana tutunji , Architect , Helou Trading Co
تاريخ النشر: 2013/06/20
kamran kamran
من قبل kamran kamran , Senior Engineer - Network & Security , Expedia Inc

Static route

Hammad-ul- Hassan
من قبل Hammad-ul- Hassan , Network & Systems Engineer , EMW Computer Services

static route or default route

ahmed altigani othman
من قبل ahmed altigani othman , WORK AS IT TECHNICHAN AND NETWORK ADMINISTRATOR , MUHAYIL NATIONAL HOSPITAL

static routing

Amr Mohamed el Adel CCIE RS SP
من قبل Amr Mohamed el Adel CCIE RS SP , Technical specialist , Metco

Static routes then default route.