What is budget manual?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2013/06/20
قدرى abu taha
من قبل قدرى abu taha , محاسب , حسن علام

insrecrions and procedures of how the budget prepares

Muhammad Muzahidul Islam Patowary
من قبل Muhammad Muzahidul Islam Patowary , Head of Channel Planning , Banglalink Digital Communications Limited

Budget manual is a guideline to prepare and manage budget.

Idris Yassein Zubair
من قبل Idris Yassein Zubair , Fixed Assets Controler , Suns of Suliman H.ALSaif for transport

This manual prepare to give some details about the budget like processes, dates,and any steps need to complete it.