What you´r doing if you with the vessel in the pirage area. Need Guardien or ??

تم إضافة السؤال من قبل Otto Wolf , Chief Engineer , Chief Engineer
تاريخ النشر: 2014/07/11
Mike Jhezar Lambatin
من قبل Mike Jhezar Lambatin , Receptionist /Sales , Rafco Trading Marine Equipment

We Conduct a Pirate Watch at the bridge and we follow the company policies when passing on the pirate areas