How many types of applicant?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/11
Shahzad Khan
من قبل Shahzad Khan , Deputy Manager - Human Resources , The Searle Company Limited

We have internal candidates and external candidates for a position.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Internal applications within the State

Foreign outside the State requests

Saiful Islam Hiron
من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International

1. Internal.

2. External.