لدي سير ذاتية أخرى على بيت كوم لا أعرف كيف ألغيها، ماذا أفعل؟

تم إضافة السؤال من قبل مها محى الدين محمد , مدرسة اولى أ لغة عربية , مدرسة نصر الثانوية التجارية
تاريخ النشر: 2013/06/20
Ashraf Mohamed Elsayd Edris Edris
من قبل Ashraf Mohamed Elsayd Edris Edris , مدير مخازن , الروضه الدوليه للتوريدات الغذائيه

السلام عليكم مها انا اشرف من القاهرة

بصى ادخلى على السيرة الذاتية اللى عايزة تحذفيها وهتلاقى3 ايقونات موازيين للسيرة الذاتية اللى هما واحد للطبع ووحدة للحذف ووحدة للنسخ اضغطى على اللى فى منتصف وخلاص على كدة وشكرا

مها محى الدين محمد
من قبل مها محى الدين محمد , مدرسة اولى أ لغة عربية , مدرسة نصر الثانوية التجارية

ياريت تفيدونى