عند الضغط على زر الباور في اللاب توب يعمل الجهاز وتضيئ لمبة النمبر لوك ولكن الشاشة لا تعطي صورة فما الخطأ الموجود هنا ؟

تم إضافة السؤال من قبل محمود حماده محمد abdul karim , computer maintenance , بروسنتر للأنظمة المتقدمة
تاريخ النشر: 2014/07/13
Hamza Yousef
من قبل Hamza Yousef

  1. قد يكون شلد الشاشة او الاسلاك الموصولة بالشلد مقطوعة
  2. نظف اللوحة كاملة

mohamed gamaa
من قبل mohamed gamaa

جارب شاشة خارجيه على الاب توب .لسه مفيش صوره .ده ممكن يكون شبايه الفيجا مش فلاته

amr عز
من قبل amr عز , فنى صيانة , مركز ميلانو لصيانة الاليكترونيات

مكان الرامات لابد من نظافته

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

على الأغلب ستكون المشكلة في كيبل الشاشة الواصل من البورد او من كرت الشاشة في اللاب

Mohammed Mahmoud Diab
من قبل Mohammed Mahmoud Diab , مساعد مدير , مكتبه ، حراسات خاصه

ان يكون في التوصيلات كابل الشاشه او ان يكون سستم الجهاز