What is the best solution/ideas to streamline the process or the people management?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/07/14
Balasubramanian Natarajan
من قبل Balasubramanian Natarajan , Project manager , Matriix PMC consortium (P) Ltd

The process are streamlined by regular inspection and confirmation of its implementation only. It is nature people will slept from process if there is no pushing.