What style makes for the most productive work environment? Autocratic or Democratic?

تم إضافة السؤال من قبل Waseem Malik , UK IT Manager , Trumpf GMBH
تاريخ النشر: 2014/07/14
abdelbaky eldwwy
من قبل abdelbaky eldwwy , مدير إدار موارد بشرية , ماك إيجبت للاستثمار العقاري

There are some things you need tyranny opinion, especially in the plans for the future and the important decisions but generally democracy and the task required in most cases