I'm junior electrical power engineer. How can I develop my experience to build high proficiency?

تم إضافة السؤال من قبل Ehsan Alhamdawee , Technical trainer assistant , Technical institute
تاريخ النشر: 2013/06/21
نديم عبد أبراهيم خليل الجواري
من قبل نديم عبد أبراهيم خليل الجواري , مهندس كهرباء , زين الشرق الاوسط للصناعات الغذائيه المحدوده

You can develop expertise among electrical engineers in the hard work and real work under Ashraf owners of highly experienced