What does the term Liner out in the maritime shipping industry, does reflect to?

تم إضافة السؤال من قبل Tamer Bachour , Business Controller and Internal Audit Manager , LICT LLC (Lattakia International Container Terminal)
تاريخ النشر: 2014/07/15
mohamed badawy
من قبل mohamed badawy , Head Of Operations , Almajdoui Logistics Company

liner out that mean all cargo export cntrs and genral cargo while liner in that means all cargo import