Do you think that oracle Multimedia is the best solution in large archiving system and health care ?

تم إضافة السؤال من قبل ragab mohamed el sagher , Networks Manager & SAP Business Intelligence Project Manager , Xcelsius
تاريخ النشر: 2014/07/17
Sherif Saed
من قبل Sherif Saed , Oracle Database Engineer , Rakuten Inc.

Oracle Webcenter Content is the best solution for Large files as images and videos archiving