When it comes to write a product description, what will you highlight the most? Features or Benefits?

تم إضافة السؤال من قبل Eijaz Ibrahim Pardhan , Senior SEO Executive , JBS
تاريخ النشر: 2014/07/17
Patrick Gioko Waruingi
من قبل Patrick Gioko Waruingi , Writer and Content Manager , Afro Autos

Benefits

People want to know how a product will help solve their problems. Telling customers about benefits engages them emotionally.