When TG is synchronised with Grid.What are the protection needed when Grid Fails or Got disturbed for Islanding of Tg Set?

تم إضافة السؤال من قبل Himadri Roy , MANAGER ELECTRICAL , STEAG ENERGY SERVICES
تاريخ النشر: 2014/07/17
Leonardo Banzali
من قبل Leonardo Banzali , Electrical Maintenance-trainer , Sadara Chemical Company

We can always utilize some Pilot wire relays which will determine power loss fault in a certain desired distances on the transmission/distribution lines.

GULAMMOHMED BHA
من قبل GULAMMOHMED BHA , electrical engineer , British Petroleum J V Project with Petrofac-China Petrol.

Loss of excitation,reverse power,nagative squence,under voltage,over excitetion,found fault etc. Protection required.