What is the colour of cable pair used for transmitting the data through the CAT 6A cable?

تم إضافة السؤال من قبل AJITH KANHIRATHINGAL , Saudi Bin Laden Group Co
تاريخ النشر: 2014/07/20
saman sami
من قبل saman sami , administration/accountant , the smart school

blue, orange,green,brown

Hariharan Anandarajah
من قبل Hariharan Anandarajah , System Administration-(Microsoft, SAP Basis Admin, Splunk Enterprise Security and Dell SonicWall) , Universal Metal Coating Company (UNICOIL)

568A Pair and568B Pair