If you are good experienced premier video editor what you use? Lest five point.

تم إضافة السؤال من قبل adane baye , Editing , /ENA/ Ethiopia New Agency
تاريخ النشر: 2014/07/22
Mohammad Khayrul Hasan
من قبل Mohammad Khayrul Hasan , Graphic Designer, Digital & Printmedia , Gemeinsam leben und lernen in Europa e. V.

In Adobe Premiere, Effect Controls, Audio Mixer, Project data manager, Media Growser, Effect, Tools and secuence editor is most important thing.  Program displa window also most important thing.