Best Method to make replication between two SQL database?

تم إضافة السؤال من قبل Mena Adel , Team Lead , Minapharm Company Limited
تاريخ النشر: 2014/07/23
Muktar SayedSaleh
من قبل Muktar SayedSaleh , Software Engineering Manager , AIRASIA

Mirroring

or

sql clustering.

Rami Nasr
من قبل Rami Nasr , Analyst Programmer , AUC -The American University in Cairo -

It's depending on the scenario

You can make Snapshot replication to replicate everything it's like a backup,

Merge replication used if you want server and client make changes in the database

Transactional to make one way replication