Is irradiated food safe for human?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
Muhammad Yamin Bashir Ahmad
من قبل Muhammad Yamin Bashir Ahmad , PERFORMANCE MONITORING & REPORTING SPECIALIST , HILL INTERNATIONAL

Yes food treated in  Microvave oven is pretty safe.

In microwave cooking, the radio waves penetrate the food and excite only water and fat molecules.

I do feel no harm to use this technology.