Why capacity building is so important for staff?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/23
Muhammad Saey
من قبل Muhammad Saey , Senior Veterinary Doctor , PAFN Public Autority for Food and Nutrition

To match staff members needed to the efficincy required

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

to stay up to date with current information and knowledge within a market.

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

To improve employee performance and reduce mistakes and building efficiency factor among employees to determine their level of career