What list of materials for Training participants?

تم إضافة السؤال من قبل Saiful Islam Hiron , Site HR Manager , Handicap International
تاريخ النشر: 2014/07/25
LABIB KOOLI
من قبل LABIB KOOLI , Director of the Sectoral Center for Training in Hotel Technologies at Southern Hammamet , Tunisian Vocational Training Agency (ATFP)

The basic materials I'm using for training sessions are:

* Classisc white-boards

* White board pens

* Over head projector

* PC

* Curriculum

* Softwares

* Didactic equipments

Mostafa Amin
من قبل Mostafa Amin , Managment And Training , Ministry of military production

I think it contains the trainning program contents

Or

The materials which an institute present for trainers

As Saleh
من قبل As Saleh , Recruitment Manager , Saudi House Recruitment

Projectors - training bag - ID card- blackboard - ..