What is the most important quality that a business leader should have?

1. Integrity2. Good Communicator3. People focus4. Decision maker Please Give your reason why chose your option

تم إضافة السؤال من قبل Mohamed Imthiaz , Vice President Finance , Emirates National Copper Factory LLC
تاريخ النشر: 2014/07/28
Mujeebuddin Mohammad
من قبل Mujeebuddin Mohammad , PMC QA / QC Manager , Jacob's Zate Consulting

I suggest a good bussness leader to have decision making ability, good comminicator as weell as people focus.