What is the maximum & minimum temperature to be store the food in refrigerator?

تم إضافة السؤال من قبل Vvinit Ssambrekkar , Senior HSE Specialist -Corporate , Webuild
تاريخ النشر: 2014/07/30
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

according to FAO/WHO you can keep keep your food up to4 C. So the interval differs between1 and4 C.

P A Cariappa Appaiah
من قبل P A Cariappa Appaiah , back office executive , Inspire Hond

The answer is, - 4 c, because , the perishable items , should not decay.

Dolly Boyadjian
من قبل Dolly Boyadjian , FOOD SAFETY INSPECTOR , Ministry of Economy and Trade

The food in the refrigerator should be stored between1°C and4°C.

mohamed sabeen
من قبل mohamed sabeen , QHSE Manager , Novus catering service

Maintain your refrigerator between34°F and40°F.