Complete the following java code : . . . . . [ ] H = new . . . .[3]; H[0] = new Emp[ ]; H[1] = new Manager[ ]; H[2] = new String(" Eng Hany " );

تم إضافة السؤال من قبل Hany Abd El-Latif Attia Abd El-Hay , متدرب , iteshare
تاريخ النشر: 2014/07/31
Dan Nemes
من قبل Dan Nemes , Software developer , CGS Europe

Object [ ] H = new Object [3]; H[0] = new Emp(); H[1] = new Manager(); H[2] = new String(" Eng Hany ");

Actually the object instantiation "new Emp[]" and "new Manager[]" was also wrong.

Correct form is "new Emp()", using () instead of []. I don't know if this was an intended mistake or not.