As an exhiptions marketing manager what are the basic steps to be followed for the planning and organization of exhibitions?

تم إضافة السؤال من قبل Moataz Elhariry , Chief of Financial Controlling& Development Department , Alhasan Alnaamy Group
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

SIMPLY YOU CAN FOLLOW THE CONCEPTS OF

BTL

ATL

TTL

IRPHAN GHANI
من قبل IRPHAN GHANI , Senior Management , A

Regret for not being able to add any value.

Request Mr. Arinjay to express in detail for the benefit of learners like me. Many thanks.