Contribution Margin

Contribution Margin is a useful figure which is computed under Absorption Costing. True or False ?

تم إضافة السؤال من قبل مستخدم محذوف‎
تاريخ النشر: 2014/08/02
ATM Sarrowor Kamal Chowdhury
من قبل ATM Sarrowor Kamal Chowdhury , Chief Finance Officer , Address: Bizzcorp International

Contribution margin is useful figure to calculate marginal costing. False.

Ednalyn Banuelos, CMA
من قبل Ednalyn Banuelos, CMA , Projects Accountant , Grade Ref., LLC

False

Contribution Margin is a useful figure under Variable Costing.