Have you ever managed multiple projects by Primavera 6 Web application, Created Dashboards and Project Workspace

تم إضافة السؤال من قبل Ahmed Mohamed Abdel Kader Al-Assar , Project Control Engineer , QU
تاريخ النشر: 2014/08/05
Wissam Jawhar
من قبل Wissam Jawhar , Resident Engineer Project Manager , Spectrum Engineering and Consultants

No,But so easy to do so

Binil Paul
من قبل Binil Paul , Sr. Planning Engineer , KEO International Consultants

yes, are you looking for somebody who can ?