What is Certified Scrum Master CSM?

تم إضافة السؤال من قبل Yahya Rayyan , Foreign Currency Cashier , Al Ansari Exchange
تاريخ النشر: 2014/08/05
Akshayan Hariharan
من قبل Akshayan Hariharan , Sr. IT Analyst , Johnson & Johnson

A Scrum Master governs and protects the process of Scrum.

Nizar Jedidi
من قبل Nizar Jedidi , Senior Solution Architect - Confirmed Manager - Scrum Master , FIS - Orange Tunisia - Telnet inc.

Scrum Master is the person who makes sure that all Scrum rules are correctly respected and followed during the project development life cycle.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Self Organised Team,  All are in same picture. High transparency