What are your top tips on managing Risk?

تم إضافة السؤال من قبل Salauddin Mohammad , Sr. Manager, Software Development , Aspen Technology Inc
تاريخ النشر: 2014/08/08
Ramy Zakher
من قبل Ramy Zakher , Executive director , EEP

Tip1: End the ‘Walk on by’ Culture and Involve the Entire Project Team

Tip2: Identify Risks Early – Even in the Bid-Phase

Tip3: Communicate, Communicate, Communicate

Tip4: Analyze and Prioritize – then Reprioritize

Tip5: Plan and Implement Risk Responses

Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi
من قبل Abdul-Hameed Deeb Al-Sawadi , IT Manager , Masaneed Commercial Group (MCG)

Really the answer of Mr. Mohd. Iqbal has got more details that made me say nothing than saying thanks a lot.

Shahid Malik
من قبل Shahid Malik , Monitoring, Evaluaton and Reporting Expert , Aurat Foundation

Undertake realistic risk assessment at the start and then review it on regular intervals.

Mohd Asif Ansari
من قبل Mohd Asif Ansari , HR Administrator , Al Nasseej Al Arabi Factory Co. Ltd.

agree with Ramy Zakher  , Deputy General Manager and PMO Manager

and ohammad Iqbal Abubaker  , Jahaca Pty Ltd - Accounts Administrator