HOW YOU TAKE THE FIRST WORKING DAY OF THE WEEK ? 1.EXCITING 2. BORING 3.DUMB 4. ROUTINE WORK ? LAZY MONDAYS ?

تم إضافة السؤال من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ
تاريخ النشر: 2014/08/08
مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Routine work with excitement

Mohamed abdelsalam shabrawi
من قبل Mohamed abdelsalam shabrawi , Regional Director for the Arab Republic of Egypt , african energy company

take it as frist day you have this job

shaik khaleel
من قبل shaik khaleel , STORE MANAGER , metropolis health products retail pvt.ltd MNC

FOR ME MONDAY WEEK OFF

1.REST

2.CREATE FRESH MOOD

3.MY PERSONL LIFE

4.ENJOY WITH MY FAMILY

Themali Silva
من قبل Themali Silva , Sr Technical Product Manager , Plusgrade

Excited to face the weeks challenges.

Sara Naeem
من قبل Sara Naeem , Trainee Finance officer , Wah Brass Mill

some time exciting and some time routine work.

مستخدم محذوف‎
من قبل مستخدم محذوف‎

Excitement and optimism

zafar abbas minhas
من قبل zafar abbas minhas , Freelance Writer , DAILY MASHRAQ

THANX ALL FRIENDS FOR YOUR TIME & PARTICIPATION HERE...........APPRECIATED   ,,,,,   I WILL ADD THAT THE FIRST DAY OF EVERY WEEK  IS THE NORMAL DAY LIKE OTHER DAYS BUT YOUR MOOD , YOUR INTEREST WITH JOB , ATTACHMENT WITH YOUR WORK PLACE......... MAKE IT DUMB, BORE , ROUTINE WORK,,,, OR EXCITING...... GOOD LUCK TO ALL OF YOU ON THIS FIRST DAY ,,,

Irfan Khan
من قبل Irfan Khan , SR. PROGRAM MANAGER , Automotive Industry

With positive and excitement

Nour Tareq Doleh
من قبل Nour Tareq Doleh , Account Manager , Master Works

It depends on my Job

if exciting, the day do not make any  sense

Raafat Sallam
من قبل Raafat Sallam , Organizational Development and Training Consultant , Training Centers, Marketing Organizations.

Number one:  Exciting

Mohammed Thiab
من قبل Mohammed Thiab , Founder / Chief Consultant , MV Consulting

Mostly exciting ... most of the time